Принтери

Термовидеопринтер Sony UP-890MD

Термовидеопринтер Sony UP-890MD

Цена: 850 лв.

Термовидеопринтер Sony UP-21 MD

Термовидеопринтер Sony UP-21 MD

Цена: 950 лв.

Хартия за цветен принтер (к-т за 80 снимки)

Хартия за цветен принтер (к-т за 40 снимки)

Цена: 100 лв.

Хартия за ч/б принтер (ролка 200 снимки)

Хартия за ч/б принтер (ролка 200 снимки)

Цена: 18 лв.